Колекція підлогових і настінних покриттів Prada включає різні моделі плитки: від виробів з природними мотивами і геометричним візерунком до мозаїки.

Міцний, довговічний і простий у догляді матеріал підходить для обробки ванних кімнат, терас і зон навколо басейнів.

В основу колекції Prada від компанії Porcelanosa покладені вапняк і сланець. Керамічна плитка перетворюється в дизайнерські вироби, які надають будь-якому простору більш природний вигляд. Міцні матеріали в сірих, пісочних і бежевих тонах відрізняються стриманістю стилю. З ними вітальні, ванні кімнати, кухні і тераси здаються більш світлими.

Завдяки своїй міцності, довговічності, простоті в чищенні і догляді колекція може використовуватися як підлогове або  настінне керамічне покриття.  Крім того, плитка  розміром 59,6  x  59,6 см  випускається з протиковзкою поверхнею, яка підкреслює особливості обробки і підвищує безпеку в експлуатації.

Всі моделі плитки  Prada , від самих маленьких (59,6 x 59,6 см) до  найбільших ( 120  x  120 см) , можуть виготовлятися на замовлення з урахуванням побажань клієнта. Пропонується  три відтінки:  Grey  (сірий),  Acero  ( «сталь») і  Caliza  ( «вапняк») . Вони утворюють суцільні поверхні, значно розширюють будь-яке приміщення.

Що стосується  настінних покриттів , для плитки всіх розмірів –  45  x 120 см  – можна вибрати один з трьох кольорів:  Acero  ( «сталь»),  Caliza  ( «вапняк») і White  (білий) , Вироби добре поєднуються з іншими матеріалами і структурами завдяки різноманітності дизайну: це геометричні візерунки, природні мотиви ( обробка  Spiga  і  Mombasa ) та мозаїки з текстурою натурального каменю.

Плитка в наявності на складі в Києві, ви можете подивитися і придбати її в салоні “Міленіум Концепт” за адресою вул.Прорізна, д. 20, а також отримати інформацію по телефону (044) 279-6010 і (044) 279-6060