Фірма PORCELANOSA Grupo розробила різні типи профілів, щоб зробити приміщення більш міцними і стильними з хромованою, бронзової і чорною обробкою.

Розміщення  декоративних профілів  в таких кімнатах, як  ванна  ,  кухня   або вітальня, стає все більш поширеним явищем через міцності і елегантності, які вони надають кожному розі. Виходячи   з  цього, компанія Butech  з  групи PORCELANOSA   розробила серію  профілів для керамічних колекцій  Porcelanosa, які створюють  стильні і довговічні простору.

Використання і переваги декоративних профілів

Декоративні профілі Butech можуть використовуватися в різних стилях прикраси і усувати  поділ між областями  , надаючи кожному проекту велику горизонтальність і  підвищуючи захист  кутів за рахунок інтеграції кожного елемента в загальний дизайн простору (профіль Pro-part Ocean 11 мм і Pro-mate 5 хром). Крім того, контрастні профілі (профіль Pro-part Coal 11 мм) і хром (профіль Pro-part Chrome) перетворюють такі приміщення, як ванна кімната, в більш художні місця, стаючи частиною декору за допомогою змішувачів, перегородок або вішалок для рушників.

До переваг цих технічних рішень можна віднести  стійкість, простоту установки  , а також  універсальність використання, притаманну кожній моделі  . Серед його варіантів виділяються ті, які мають вертикальні декоративні лінії і врівноважують розподіл керамічної настінної плитки або горизонтальних ліній, які замінюють традиційні межі.

Як вибрати декоративний профіль?

При виборі декоративного профілю перше, що потрібно зробити, це вибрати декоративний профіль відповідно до типу дизайну інтер’єру, який має простір і товщину деталей. Залежно від стилю, який ви хочете додати, може бути цікавіше поєднувати його з керамікою або з такими елементами, як змішувачі, аксесуари, меблі …

З іншого боку, важливо вирішити, чи повинен  профіль виділятися на кераміці і якої ширини він повинен бути. Профілі Pro-part шириною 8 мм (широкоформатний настінна плитка PORCELANOSA) і профілі Pro-mate 5 (невеликі простору, де профіль не має виділятися з настінного плитки).