Зручні для підлоги та підвісні унітази з глянсовою і матовою білою для великого комфорту та раціонального розподілу вільного простору. Вироби прекрасно поєднуються з обстановкою в стилі мінімалізму і підходять для малогабаритних ванних кімнат.

При виготовленні сантехнічного приладу застосовується високоякісна кераміка і сучасні технології випалу, завдяки чому виріб відповідає найсуворішим стандартам і вимогам. Наявність кутів 90 градусів дозволяє встановити унітаз в будь-якому місці, включаючи стики суміжних стін, що сприяє більш раціональному використанню простору. . Відповідність стандартам підтверджується сертифікатами якості та висновками профільних відомств. Розроблена виробником підвісна конструкція надає особливу цінність як з точки зору зручності експлуатації, так і візуально. Дана модель обладнується найбільш універсальною, горизонтальною системою випуску, що дозволяє монтувати її як впритул, так і на невеликій відстані від стіни. При установці унітазу передбачається інтеграція зливного бачка в стіну.

Для підвісних і приставних унітазів зазвичай потрібно докуповувати: кришку-сидіння, інсталяцію та кнопку змиву.

Унітази є в наявності в салоні “Міленіум Концепт” за адресою вул.Прорізна, д. 20, а також отримати інформацію по телефону (044) 279-6010 і (044) 279-6060.