Бажаючи випустити на ринок нову революційну продукцію для архітектури та дизайну інтер’єрів, об’єднання PORCELANOSA Grupo розробило колекцію оздоблювальних матеріалів XL – більшого формату в порівнянні з тими, що виготовлялися до теперішнього часу.

Основна мета виробництва керамічної плитки у більшому форматі – скоротити час на її виклейку особливо це важливо у масштабних проектах, а також зменшити число швів між елементами. Так досягається набагато більш суцільна і однорідна поверхня, яка виглядає непереривною, натуральною і елегантною.

Нова керамічна плитка формату XL від фабрики Porcelanosa входить в колекцію Premium – асортимент елітних виробів для найрозкішніших і престижних проектів, її формат досягає 45x120x1 см.

Плитка у форматі XL, що випускається компанією Porcelanosa, відрізняється різноманітністю дизайну та фактури, так наприклад:

– У колекціях Milano, Persia, Traverino Medici, Venezia і Carrara простежується класична чарівність мармуру, тому вони здатні додати вишуканості та елегантності будь-якому проект.

– Для колекції   Capri, Bottega, Toscana і її декоративних елементів характерні індустріальний стиль бетону і вінтажні нотки цементної плитки. Приміщення знаходять дух природності та комфорту, що не знає собі рівних.

– Однотонна плитка XL Marmi і Filo стане відмінним варіантом для більш стриманих інтер’єрів в стилі мінімалізму, повних особливого шарму.

– Нарешті, в серії текстурованих оздоблювальних матеріалів не можна не відзначити рельєфну колекцію Spiga, Lexingtone, яка виробляє яскраве враження, надаючи обраним куточках будинку динамічний і унікальний вид.

Таким чином, виробництво настінної плитки від фабрики Porcelanosa піднялося на нову висоту, завдяки чому Ви можете реалізувати будь який Ваш задум. Деталі Ви можете дізнатись в салоні Міленіум Концепт за адресою вул. Прорізна 20 м. Київ або за телефоном (044)279 60 60, 279 60 10.