З огляду на новітні напрямки в оформленні інтер’єрів, фабрика PORCELANOSA зберігає вірність природному духу і красу натуральних матеріалів. Пропонуємо різні моделі підлогових і настінних облицювальних покриттів з текстурою натурального каменю.

Незмінна краса мармуру

Фабрика Porcelanosa, представляє ректифіковану керамічну плитку колекція Carrara Blanco, стіна у форматі 45*120 см, в свою чергу плитка для підлоги має поверхню Polished, дзеркальний глянець,  у форматі 58,6*58,6 см,  яка імітує класичний різновид мармуру.

Невеликі прожилки на поверхні контрастують з переважаючим білим кольором каменю. Так створюється елегантний і вишуканий зовнішній вигляд, що не знає собі рівних.

Для шанувальників теплих відтінків, представляємо колекцію Persia, ректифікована плитку білого кольору з глянцевой поверхньой, настінна плитка й форматі  45 × 120 см і підлогову 59,6 × 59,6 см. Крім того, в колекцію входить продукція Forest Persia у вигляді шестикутної мозаїки розміром 31,6 × 59,2 см для створення додаткового обсягу і текстури.

Мармур відноситься до числа декоративних елементів, найбільш популярних напочатку XX століття. Таким чином, благородство натурального каменю об’єднується з його традиційним характером. В даний час цей матеріал знову набув широкого поширення і вважається найвищим символом вишуканості. Ви маєте можливість побачити на власні очі експозицію з даними матеріалами в шоу румі Міленіум Концепт, за адресою вул. Прорізна 20.