Мінімалістичні ванні кімнати, оформлені за принципом «менше означає більше», дозволяють сховатися від зовнішнього світу в оточенні дизайну з простих ліній , нейтральних відтінків, лакованої меблів білого або чорного кольорів і поєднання дерев’яних або кам’яних поверхонь.

У цій публікації  PORCELANOSA Grupo  пропонує  6  різних інтер’єрів в мінімалістському стилі, які послужать для вас натхненням і допоможуть перетворити вашу ванну кімнату в унікальний дизайнерський проект.

Підвісні шафи з дерева

Виконаний у вигляді  цілісного блоку з деревини дубашафа для ванної кімнати  Soft Noche Ghost  від  Gamadecor  ідеально виглядає в ванних кімнатах в мінімалістському стилі, здатний підкреслити красу інтер’єру більше, ніж предмети декору. Модель, виготовлена з багатошарового ламінату з матовою поверхнею, яка має захистом від відбитків пальців, здатність до самовідновлення і жіроотталківающімі властивостями, оснащена  розташованої під кутом ручкою з системою доведення , яка полегшує інтеграцію меблів в простір і забезпечує легке відкривання скриньок.

Раковина Minim, як втілення мінімалізму

Чисті відтінку кольору і прості геометричні форми  характеризують  колекцію  раковин  Minim  від  L’Antic Colonial . Модулі з дерев’яною або кам’яною обробкою ще більше підкреслять мінімалістичний вашої ванної кімнати.

Менше стиків, більше формату

Щоб створити вишукане простір з ефектом безмежності, ми рекомендуємо використовувати керамічну  настінну плитку , яка гармонійно поєднується з покриттям підлоги за рахунок природних текстур і нейтральних відтінків. Серед колекцій Porcelanosa, які відповідають цим вимогам, варто виділити  The White Collection  , що оспівує красу білого в будь-якій формі, і мінеральний композит  XTONE , поверхня якого  відтворює блиск і контраст натурального мармуру  і полегшує прибирання будь-якої зони завдяки відсутності стиків і великому формату плит.

матеріали Krion

Krion  виробляють революцію в естетиці ванних кімнат  за допомогою серії Krion Shell® Композитний матеріал мінерального походження, на 5% складається з переробленого ПЕТ, стійкий до  ударів і появи плям, а також неймовірно простий в очищенні і легко адаптується до будь-якого інтер’єру. З його допомогою можна створювати раковини, стільниці та душові піддони з різною обробкою і фактурою.  Ексклюзивний виробничий процес за технологією  Surface In Mold Connection  дозволяє отримати більш бездоганну обробку і дизайн, в порівнянні з іншими матеріалами.