Передпокій – це  найкраща візитна картка будинку , і її дизайн це перше, що бачить гість, проходячи у внутрішні приміщення. Хоча іноді ця кімната залишається непоміченою через інших, більш важливих просторів будинку, таких як вітальня, спальня або ванна, до дизайну інтер’єру і до організації цього простору слід поставитися з належною увагою, тому що в більшій чи меншій мірі передпокій говорить про смаки і перевагах господаря, а також про загальну естетику будинку.

Для створення в будинку теплою передпокої  PORCELANOSA Grupo  радить відкрити цей простір для внутрішніх кімнат і об’єднати за рахунок використання керамічного дерева –  Manhattan Colonial  (PAR-KER ™). Колекція відтворює текстуру і малюнок натурального дерева  з технічними властивостями кераміки. Завдяки високій стійкості до екстремальних температур, тривалого зносу, ударів і впливу хімічних речовин, зовнішній вигляд передпокої буде залишатися незмінним набагато довше, створюючи відчуття естетичної цілісності. Ці колекції можна поєднувати з  минималистичной меблями, покритої чорним або білим лаком, торшерами геометричних форм  або прямокутними дзеркалами, які надають цьому простору більше глибини.

Щоб передпокій здавалася нескінченною, рекомендуємо використовувати  нейтральні кольори, такі як білий, бежевий або сірий , а також об’єднати цю зону з іншою частиною будинку, використовуючи ту ж колірну гамму. За такий комплексний дизайн відповідає колекція  Bottega  в тонах  Acero  від Porcelanosa. Вироби цієї серії, що входить в лінійку широкоформатного кераміки класу Premium, натхненні цементом і його сіруватими контрастами  в поєднанні з матовою обробкою і дозволяють об’єднувати різні зони будинку, а також ідеально поєднуються з будь-якої настінної плиткою.

Можливе поєднання для цієї кімнати – це вироби  Bottega  з настінного плиткою під мармур, як XTONE від  Urbatek , або однотонної, а також  підкреслення кольору за рахунок смуги світлодіодних ламп . Такий «мінімалістичний» дизайн інтер’єру підсилює відчуття нескінченності з білим і сірим  в якості основних кольорів