Кухня  – одна з найважливіших зон в будинку, і її оформлення грає важливу роль у визначенні концепції будинку і способу життя його мешканців. Перетворення, які відбулися в архітектурі житлового будівництва за останні роки, привели до демократизації житла за рахунок  нових моделей меблів і варіантів планування , наприклад  відкритої кухні , кухоннних гарнітурів в формі Г або П, а також використання кухннних островів.

Відкрите планування привела до зміни вимог до конструкції інтер’єрів. Тепер функція важливіше форми. Відчуття благополуччя важливіше естетики, а  екологічність  панує над рентабельністю.  І саме тут важливу роль відіграють вибір матеріалів і спосіб їх застосування, щоб зробити будинок по-справжньому комфортним і затишним. Від вибору  підлогового  і  настінного покриття  з керамогранита, розміщення освітлювальних приладів і розташування кухонного начиння буде залежить те, як ви будете користуватися цією зоною і відчуття комфорту від перебування в кухні.

У цій статті ми пропонуємо ряд колекцій керамічної плитки, щоб ви могли оновити стиль своєї кухні, використовуючи якісний дизайн і гарантії  PORCELANOSA Grupo .

Вибираємо ідеальне настінне покриття для вашої кухні

Однотонна, з ефектом металік, з рельєфною поверхнею або у формі мозаїки –  керамічна настінна плитка PORCELANOSA Grupo відрізняється інноваційним дизайном і високими технічними характеристиками. Ці вироби, стійкі до екстремальних температур, ударів і подряпин, додадуть вашій кухні особливий вигляд і в той же час підвищать її безпеку.

Якщо ви хочете, щоб ваша кухня прослужила довго, використовуйте високоефективні клеї від  Butech , які підходять для обраних керамічних виробів, і матеріали для затирання швів, стійкі до появи плям від їжі і впливу води.

1. Настінна плитка, черпаючи натхнення в камені

Якщо ви хочете створити світлу кухню в строгому стилі, спробуйте вибрати колекцію  Prada  від Porcelanosa. Натхненна естетикою натурального каменю, ця плитка створює відчуття безмежності настінного покриття завдяки тривимірної поверхні, що відтворює контрасти вапняку і представленої в трьох відтінках: Acero (сталь), Caliza (вапняк) і White (білий).

Ще одна облицювальна плитка під камінь, яка допоможе вам створити дизайнерську кухню, – це Stuc Ice з асортименту  XTONE . Вироби цієї серії відтворюють красу пісковика і адаптуються до будь-якого типу інтер’єру завдяки різноманітності форм і єдності стилю.

Матеріали цієї колекції, представленої в шести відтінках і варіантах обробки (Nature, Polished, Texture, Tock і Deco), ідеально підходять для виготовлення поверхні, яка вступає в контакт з харчовими продуктами, оскільки не виділяють леткі органічні сполуки (VOC), запобігають поширенню грибків і бактерій, а також не допускають вбирання рідин і газів завдяки нульовому пористості. Стійка до вогню, високих температур і появи плям, Stuc Ice відрізняється унікальним і вишуканим дизайном, який ідеально підійде для кухонь в мінімалістському стилі.

2. Настінні покриття під мармур

Якщо ви хочете додати своєму будинку більше класичний вигляд, такі колекції, як Carrara White або Aria White від XTONE, перетворять стіни вашої кухні в мармурову фреску. Тонкі сірі прожилки цієї плитки відмінно виглядають в будь-якому інтер’єрі і можуть бути доповнені виробами з бамбука, шкіри або порцеляни, а також натуральним деревом  Parquet Lampione  від  L’Antic Colonial .

3. Матова і глянсова мозаїка для кухні

Один з рад по оформленню кухні – використовувати мозаїчну плитку. Такі колекції, як Rhomboid, Lines і Effect від L’Antic Colonial, підкреслять вишуканість цього простору грою колірних відтінків і природним блиском і прикрасять ваші стіни без додаткових аксесуарів.