Вишукані та комфортні приміщення , що передають відчуття безпеки, є одним з головних елементів вигляду готелю, які надовго залишають про себе теплі спогади і допомагають встановити  відносини довіри і лояльності з гостями . Користуючись скасуванням надзвичайного стану, а разом з ним і обмежень в сфері туризму, кращі готелі скористалися вимушеною паузою для того, щоб по-новому поглянути на зони загального користування (вестибюль, стійка реєстрації та обідні зали),  забезпечити гігієнічну безпеку і зносостійкість, а також створити новий привабливий дизайн , здатний пробудити всі органи чуття гостей готелю.

У цій публікації ми хочемо розповісти про один з кращих дизайнерських проектів, створених  PORCELANOSA Grupo  для  сектора гостинності . Оригінальний дизайн і велика кількість деталей, що таяться в  зоні реєстрації, оформленої в мінімалістському стилі , створили тенденцію і послужили прикладом для інших готелів, які вже почали повертатися до своєї роботи.

Представлена в форматі керамограніта з асортименту HIGHKER (120 см х 120 см), модель  Karachi  Acero  була обрана в якості  підлогового покриття  в зоні стійки реєстрації. Нерегулярний малюнок прожилок сірого і білого кольору, що переплітаються один з одним і утворюють бездоганну поверхню з багатою графікою, робить керамограніт схожим на камінь тютюнового кольору і ідеально підходить для  оформлення готелів і створення балансу між комфортом і престижем

На додаток до своїх естетичних якостей колекція Karachi забезпечує  візуальну безперервність  простору і забезпечує стійкість до інтенсивного руху, падіння предметів, ударів і подряпин, настільки часто утворюються коліщатками валіз.

Щоб наповнити вестибюль готелю багатством благородних матеріалів, в зоні очікування використана керамічна деревина  Devon Bone  розміром 29,4 см х 180 см від  PAR-KER ®, що володіє характерним ефектом побілки, який привносить в інтер’єр тепло і світло

Оскільки стійка реєстрації є однією з найбільш відвідуваних зон в готелі, PORCELANOSA Grupo рекомендує використовувати  асептичні матеріали  для підтримки чистоти і гігієни, а також забезпечення безпеки клієнтів. З цієї причини був обраний мінеральний композит  XTONE  Liem Dark Nature розміром 154 см x 328 см, оскільки він запобігає розмноженню грибків і бактерій і являє собою спеціально розроблений матеріал, адаптований до нових вимог до гігієни і максимальним запобіжних заходів.

Завершальним штрихом в художньому оформленні інтер’єру стало створення позолочених ромбів з допомогою профілю Pro-Part Gold 12,5 мм від Butech.