• Яка стилістика інтерьєру і побажання клієнта і дизайнера щодо вашої продукції.

Побажанням клієнтів було об’єднання в інтер’єрі їх заміського будинку краси класичних елементів з практичністю сучасних тенденцій. Запропонована дизайнером стилістика сучасного ар-деко припала їм до душі. Дизайнер Альона Жерновая прагнула підкреслити яскраві елементи інтер’єру, тому плитку для підлоги підбирала стриману і демократичну.  Керамічна плитка від фабрики Porcelanosa стала прекрасною і незвичайною основою для створення необхідного ефекту.

  • Які колекції обрані для кухні, холу та с/у?

Згідно стилістики інтер’єру –плитка для підлоги на кухні повинна бути нейтральною, практичною, але доповнювати в свою чергу  інтер’єр, тому ми запропонували керамограніт колекції  Tribeca в кольорі Caliza  та декор  Deco Tribeca у форматі 59,6*59,6 см від фабрики Porcelanosa.

Разом вони виглядають як благородне покриття з однотонної плитки, що чергується з ненав’язливим декором з красивим малюнком.  За рахунок техніки нанесення зображення розмитими м’якими лініями, орнамент набуває особливої ​​легкість та невагомістю.

Одним із головних акцентів кухні є стіна за декорована дзеркалом,  для її окантовки була використана настінна плитка колекції Portblack у форматі 31,6*90см від фабрики Porcelanosa,  що повторює прожилки натурального мрамора. Було прийнята рішення замовником та дизайнером не розділяти інші зони тому, для  вхідной групи,  коридору та вітальні використали напільний керамограніту колекції  Tribeca в кольорі Caliza також. Незважаючи на те, що плитка для підлоги  колекції  Tribeca по колірному оформленню стримана і демократична, без яскравих фарб, інтер’єр, створений з її допомогою, підкорює.

Для інтер’єру першої ванної кімнати використані плитки теплих відтінків. Декором в зоні ванної  використана керамічна настінна плитка колекції Liston Oxford в кольорі Natural, у форматі 31,6*90см, має фактуру натурального  дерева. Для інших стін були використана плитка колекції Natal Marfil у фомраті 31.6*90 см, плитка для підлоги колеції Factory Arena у форматі 43.5*65.9см, від фабрики Porcelanosa.

В іншій ванній кімнаті, під час вибору матеріалів перевага надана колекції Rodano в кольорі Taupe та Caliza від фабрики Porcelanosa. Завдяки  грой двох кольорів «світлий» та «темний»,  фактури каменю та декору псевдомозаїки –  ми допомогли реалізувати задумку дизайнера.

 

  • Як відбувалась робота з дизайнером і чи задоволені Ви кінцевим результатом роботи?

Альона майстер своєї справи, чітко видає завдання по характеристиках потрібного матеріалу,  кольорові гамма, фактури, текстури завдяки чому підбір проходить швидко та легко.  Ми завжди вражені тим як Альона відчуває, що саме потрібно замовнику, і вдалі поєднання різних фактур, кольорів та декорів , на які акцентується увага, завдяки цьому реалізовані об’єкти виглядаю живими, природніми , уютними і головне практичними у своєму використанні за цільовим призначенням.  Ми раді співпраці з Альоной, дякую за вибір нас як своїх партнерів,  та дякуємо за можливість  приймати безпосередньо участь в створенні чудових проектів разом з матеріалами від фабрики Porcelanosa