Розмір XL і мінімальна товщина – ось основні характеристики нового  керамограніту Urbatek.

Поява плитки XLIGHT ознаменувало собою ще один крок в природної еволюції кераміки. Вона володіє видатними фізичними і механічними властивостями, які роблять її воістину унікальною. Це великий формат (плитки розміром 120х250, 120х240, 300х150 і 300×100 см), мінімальна товщина (3,5 мм і до 6мм), підвищена легкість і менша вологопоглинання, ніж у традиційної плитки для облицювання стін (Керамограніт. Група BIa).

Цей матеріал, що відкриває перед нами численні можливості, підходить як для нового будівництва, так і для ремонту. В останньому випадку використання такої плитки значно здешевлює проведення робіт, оскільки дозволяє укладати плитку прямо на колишнє покриття, без необхідності знімати його і займатися його утилізацією.

Маючи високу універсальністю, XLIGHT дає можливість спроектувати повністю все приміщення: двері і «невидимі» шафи, ванні кімнати і кухні, облицьовані плиткою і мебльовані за допомогою одного і того ж гігієнічного матеріалу, який не піддається змінам і володіє високою стійкістю до зовнішніх впливів.

Надтонка керамічна плитка дає нам безліч переваг, пропонуючи нові можливості в світі архітектури і декору.