Перетворення ванної кімнати в  багатофункціональний художній простір  – це те завдання, для вирішення якої компанія  Noken  створила  душові піддони  Slate , дизайн яких виходить на абсолютно новий рівень завдяки естетиці від  Finish Studio .

Можливість створення  виробів за індивідуальним розміром і в різноманітних варіантах натуральної обробки  з  каменю  (Deep Concrete, Dark Concrete, Caliza Concrete, Marquina Stone, Marfil Stone, Carrara Marble або Traventino Marbel) або  дерева  (Scandinavian Wood, Cognac Wood і Arce Wood) забезпечує більшу ексклюзивність, а також  нековзну поверхню, міцність, довговічність і чистоту ванної кімнати .

Дизайн, який об’єднує традиції з принципами сталого розвитку

Студія Finish

Душові піддони  Slate , що нагадують собою біле полотно, є втіленням естетики Finish Studio і технології Noken Eco-Stone , яка дозволяє використовувати перероблені матеріали (60% переробленого білого мармуру, 30% еко-смоли і 10% термолита) і зменшувати кількість сміття, що потрапляє в океани і моря .

Таким чином за допомогою своєї продукції  Waterforest  компанія Noken реалізує свої  зобов’язання в галузі сталого розвитку , продовжуючи боротьбу зі зміною клімату та здійснюючи  повторне використання природних ресурсів .