Стіни з гладкою поверхнею і текстурної обробкою вийшли з моди, а текстурная  облицювальна  кераміка стає все більш популярним матеріалом серед  архітекторів і дизайнерів інтер’єрів . Маленька ванна кімната,  об’єднана з вітальнею кухня  або їдальня в мінімалістському стилі можуть отримати новий вигляд завдяки матеріалам з природною обробкою  PORCELANOSA .

Рельєф і глибина

Невелику кімнату можна зробити просторіше за допомогою  настінного плитки , наприклад  Cubik Indic  від Porcelanosa. Маленькі  сірі кубики на рельєфній поверхні цієї плитки мають текстуру, схожу на мармур , і надають стінам більше динамізму.

Аналогічної лінії слід колекція  Prada , представлена в нейтральних відтінках Acero, Caliza і White. Імітують натуральний камінь невеликі шестикутники , накладені один на одного, додадуть будь-якій стіні скульптурний ефект, відтіняє декор різних зон.

Романтика мозаїчної плитки

Мозаїчна плитка  з геометричними і квітковими візерунками  стала популярною в XIX столітті і тепер знову в моді завдяки яскравим кольорам, що наповнює інтер’єри світлом.

Завдяки своїй універсальності і простоті мозаїчна плитка Marbella і Dover Antique підкреслює індивідуальність таких приміщень, як ванна кімната або їдальня, і приголомшливо виглядає з керамічним покриттям підлоги, наприклад Bottega, або керамічним паркетом  PAR-KER®  від Porcelanosa.

Ванні кімнати з 3D-ефектом

Такі колекції, як Ona Blanco або Matt White від Porcelanosa,  наповнюють туалетні кімнати додатковим світлом за рахунок звивистих і вигнутих форм . Матова  настінна плитка  ( The White Collection ), натхненна  рухом морських хвиль , може чергуватися з цільними раковинами геометричних форм або чорними прямокутними дзеркалами, що порушують гегемонію якогось або одного кольору.

Інший варіант – як обрамлення для умивальника або полотенцесушителя використовувати плитку різних форм в білому кольорі.