Компанія  Noken  в складі концерну PORCELANOSA  Grupo  випускає екологічні змішувачі з елітної оздобленням, які вносять в обстановку ванних кімнат художні ноти.

До найбільш популярним в поточному сезоні квітів відносяться чорний, золотий і «хром». Вони допомагають домогтися однаковості декоративних елементів.

Нові моделі  змішувачів  від компанії Noken об’єднують в собі  практичність, передовий стиль і екологічність . Перед нами не просто елементи сантехніки, а справжні витвори мистецтва. Загальна характеристика цих виробів, призначених для кухонь і  ванних кімнат , – простота форм. Останні колекції бренду відрізняються  елітним дизайном і обробкою «металік».

Сталь і хром – дух сучасності

Завдяки своїй міцності, блиску і збалансованості стилю нержавіюча сталь відноситься до найпоширеніших матеріалами, з яких виготовляються змішувачі для ванних кімнат і  кухонь . Такі вироби пропонуються з двома видами обробки:  полірованої  і  шліфованої . Сталеві змішувачі стійкі до зносу і довговічні навіть в умовах постійної експлуатації. Аналогічними властивостями володіє і продукція з обробкою «хром» від компанії Noken, а варіант rosé перетворює змішувачі в декоративні предмети для створення більш витончених композицій.

Золотисті змішувачі – елемент розкоші в нашому повсякденному житті

Золотисті змішувачі з полірованої або шліфованої поверхнею вважаються одним з обов’язкових предметів обстановки в поточному сезоні. Блиск цього відтінку  ідеально поєднується з аксесуарами в білих, бежевих і сірих тонах.

титанічна  міцність

Титан забезпечує більшу довговічність і міцність композицій для ванних кімнат. Структури з обробкою «титан» прекрасно поєднуються з естетикою ретро і індустріальним стилем.

Мідь в актуальному стилі

Вироби з шліфованої міді перетворюють ванну кімнату в куточок, де можна сховатися від повсякденних турбот і розслабитися. Природний блиск цих змішувачів особливо добре виглядає в приміщеннях,  прикрашених металевої мозаїкою або натуральним каменем – мармуром або сланцем.

Чорний колір – універсальне рішення

Змішувачі з чорною матовою обробкою неодмінно стануть виграшним рішенням в дизайні ванних кімнат і відкритих кухонь, плавно переходять в інші приміщення. Можна доповнити їх  тонкими стільницями, підвісною сантехнікою або шафами з натурального дерева .